Een 36-jarige marineofficier werd gemeld als het 17e overleden slachtoffer van de Mountain B- nachtclub brand

CHONBURI:- Een 36-jarige commandant van de Koninklijke Thaise Marine werd gemeld als het 17e dodelijke slachtoffer van de Mountain B- nachtclub brand.

Een zeer recentelijk rapport heeft bevestigd dat een marineofficier, Pralitdet Chumngern, een 36-jarige commandant van de Koninklijke Thaise Marine,  vreedzaam in het Siriraj-ziekenhuis in Bangkok als gevolg van ernstige brandwonden is overleden.

Khun Pralitdet wordt beschouwd als het 17e slachtoffer van de brand in nachtclub Mountain B-, in navolging van khun Sittichai Ouilert, die eergisteren stierf.  Volgens zijn familie en vrienden wad hij één van de beste piloten van de Koninklijke Thaise Marine en een held, die verschillende slachtoffers uit de brandende club heeft geholpen.

Ondanks dat hij een bloeddonatie ontving en dagenlang op een intensive care-afdeling verbleef, bezweek agent Pralitdet helaas aan zijn verwondingen en stierf gisteravond rond 20:00 uur.

Zijn lichaam zou naar verluidt worden overgebracht naar de marinebasis in het Sattahip voor verdere religieuze riten, zo maakte zijn familie bekend.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!