Durian-verkoopster gekleed in een bikini zorgt voor controverse in Kamphaeng Phet

KAMPHAENG PHET:- Een jonge vrouw in een roze bikini heeft voor opschudding gezorgd door durians in haar winkeltje langs de weg te verkopen. De verkoop werd al snel een trending post nadat de Facebook-fanpagina voor “Thip Durian” een foto plaatste van haar peeling durians, wat veel reacties en vragen opriep.

Een verslaggever bezocht de “Thip Durian” -winkel en vond deze langs Phichit Road in het hoofddistrict van Kamphaeng Phet.

De vrouw die doerians verkoopt onder een klein tentje heeft veel klanten en volgers op sociale media verzameld die de hele dag komen supporteren en foto’s maken.

De vrouw achter de bikini, khun Aranya alias Nong Aum, is 22 jaar oud. Ze verkoopt durians om haar moeder, Khun Pantip, te helpen, die al meer dan 31 jaar seizoensfruit verkoopt om inkomen te genereren en haar kinderen te laten studeren.

Volgens Nong Aum heeft de verkoop van durians haar verwachtingen overtroffen en heeft ze durians ijverig gesorteerd terwijl ze foto’s maakte met klanten en fotografen om op sociale media te plaatsen. De durian-doornen hebben echter haar rechterbeen gekrast, waardoor het is gaan bloeden.

Nong Aum onthulde dat ze niet van plan was zich in een bikini te kleden om durians te verkopen; het was slechts een trend die begon na het maken van foto’s met bekende fotografen en deze op sociale media te plaatsen.

Normaal gesproken draagt ​​ze gewone kleding als ze durians verkoopt, en ze verkleedt zich alleen en maakt dan af en toe zulke foto’s. Desalniettemin is de verkoop sinds het incident gestegen, maar ze kleedt zich niet altijd zo.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het bezoeken en ondersteunen van de winkel, “Thip Durian” bevindt zich langs Kamphaeng Phet-Phichit Road in Mueang District.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand

Eén gedachte over “Durian-verkoopster gekleed in een bikini zorgt voor controverse in Kamphaeng Phet”

  1. Gewoon doorgaan met die actie ,stijgt de verkoop misschien nog meer!!

    Ze ziet er prima uit ,niks mis mee .

    Alleen vindt ik de Durian niet te eten ,misschien kan ze beter mango s gaan verkopen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!