Duitse toerist valt dood vanaf de 33e verdieping van het Pattaya Hotel, en komt voor het winkelcentrum terecht

PATTAYA:- Een 57-jarige Duitse toerist is overleden nadat hij van de 33e verdieping van een vijfsterrenhotel in  Pattaya was gevallen. De toerist belandde op de begane grond voor het winkelcentrum beneden, wat mensen choqueerde.

Het incident vond eergisteren plaats. De politie en reddingswerkers van Pattaya haastten zich naar de plaats van het incident in het winkelcentrum in kwestie en vonden het lichaam van het slachtoffer, later publiekelijk geïdentificeerd door de politie als de Herr Martin Bernhard Roder, een 57-jarige Duitse man, op de verdieping van het winkelcentrum. Het slachtoffer raakte dodelijk gewond en overleed ter plaatse.

Volgens de politie van  Pattaya verbleef Roder in een kamer op de 33e verdieping van het vijfsterrenhotel vlakbij het winkelcentrum. In zijn kamer werden geen tekenen van strijd of inbraak gevonden, maar de politie ontdekte wel medicijnen tegen allergieën in de kamer. Ze bewaarden het als bewijsmateriaal. De naam van het hotel werd om juridische redenen en vanwege een lopend onderzoek door de politie van  Pattaya verborgen gehouden.

Ooggetuigen vertelden tegen “Jelle” onze stadsreporter dat ze het lichaam van Herr Roder uit het gebouw zagen vallen en op een plantenbak voor de ingang van het winkelcentrum terechtkwamen. Het incident veroorzaakte paniek onder andere gasten en winkelcentrumpersoneel. De medewerkers hebben de omgeving snel afgezet en de autoriteiten gewaarschuwd. De politie van  Pattaya onderzoekt momenteel de oorzaak van de val en sluit zelfmoord niet uit. 

* Dit is het vierde incident van deze aard in Pattaya deze maand, na de dood van een Thaise man op 1 juni, een Russische toerist op 3 juni en een Amerikaanse toerist op 4 juni.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: เคเบิลทีวี ทีเอ็มเอ็น

Eén gedachte over “Duitse toerist valt dood vanaf de 33e verdieping van het Pattaya Hotel, en komt voor het winkelcentrum terecht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!