Duitse man springt vanaf een klif in Krabi de dood tegemoet nadat zijn eerste zelfmoordpoging was voorkomen

KRABI:- Een Duitse toerist sprong vanaf een klif in een nationaal park in Krabi zijn dood tegemoet terwijl parkwachters over een pad vanaf een bergtop hem begeleidden waar ze een uur eerder hadden voorkomen dat hij een zelfmoordpoging deed, zo liet een politiewoordvoerder weten.

Hij verklaarde dat de toerist, geïdentificeerd als “Loo”, aan een depressie leed en dat hij om 18.30 uur van een klif sprong terwijl hij de berg Khao Ngon Nak afdaalde. De berg ligt in Hat Noppharat Thara-Mu Ko Phi Phi National Park in het Muang-district van Krabi.

De parkwachters werden zaterdag door de moeder van de man gewaarschuwd dat hij suïcidaal was. Khun Tikawut Sriburin, hoofd van het park, zei dat de moeder van Loo zaterdag om 13.30 uur het parkkantoor gebeld had om agenten te informeren dat haar zoon aan een depressie leed en haar had gebeld om te zeggen dat hij van plan was zelfmoord te plegen.

Parkbeambten controleerden vervolgens de registratie van deelnemers aan het park en ontdekten dat Loo om 11.12 uur het park was binnengegaan. Ze vroegen zijn moeder om een ​​foto van de man en begonnen toen naar hem te zoeken, zei Tikawut.

De parkbeambten vonden Loo om 17.30 uur op de bergtop.  Ze spraken met hem totdat hij kalm leek en kwamen toen overeen om de officieren een pad vanaf de berg af te volgen, aldus Tikawut.

Terwijl hij het pad afdaalde, beantwoordde Loo om 18.30 uur een oproep op zijn mobiele telefoon.  Vervolgens beëindigde hij het gesprek en verontschuldigde zich bij de parkbeambten, en sprintte vervolgens naar de rand van een nabijgelegen klif en sprong.

De parkbeambten waren zo verbouwereerd dat de man zo plotseling zo snel rende dat ze hem niet konden tegenhouden.

 Het kostte reddingswerkers enkele uren om het lichaam van de man te bergen. De Duitse ambassade werd op de hoogte gebracht van het overlijden van de man en verzocht contact op te nemen met zijn familieleden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Thaise media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!