Duitse man opgehangen in zijn afgebrande huis aangetroffen 

KANCHANBURI:-  Een 63-jarige Duitse man wiens Thaise vrouw hem onlangs verliet na 21 jaar te hebben samengewoond, werd gisterochtend dood aangetroffen nadat een brand hun huis had verwoest.

De politie identificeerde de dode man als Uwe A. Hij werd gevonden hangend aan het smeedijzeren hek van het huis.  Volgens eerdere berichten hing hij aan een balk in de keuken.  

Op een buitenmuur hing een gespoten bericht met de tekst “21 jaar vreemdgaan maar nooit genoeg, f*** you”.

De vrouw van het slachtoffer, de 60-jarige Kamolwan vertelde de recherche dat haar man 21 jaar geleden Duitsland vaarwel had gezegd om met haar te trouwen, sinds die tijd hadden ze samengewoond, aldus de politie.

 Volgens khun Kamolwan is ze vorige maand naar het Phanom Thuan-district van Kanchanaburi verhuisd om te gaan wonen, terwijl ze haar man alleen thuis liet.  Ze was geschokt toen ze hoorde van zijn dood en haastte zich naar de scène.  Ze ging niet in op haar beslissing om naar Phanom Thuan te verhuizen.

De politie speculeerde over de toedracht van deze tragedie en meende dat Uwe besloot het huis in brand te steken en zichzelf op te hangen omdat hij gewond was geraakt toen zijn vrouw hem verliet.  Het lichaam van de man werd opgestuurd voor autopsie om te bepalen of hij zelfmoord pleegde of vermoord werd.

De brand werd rond 03.30 uur gemeld in huis 452 in Kanchanaburi Villa Housing Estate in Tambon Tha Makham in het hoofddistrict, zei politieluitenant Suthikan Iamsamang.

Tien brandweerwagens moesten uitrukken om de brand te bestrijden.

Toen de brandweer arriveerde, stond het twee verdiepingen tellende huis al in volle brand. Ze moesten een hangslot doorknippen om de hoofdpoort open te schuiven en het terrein te betreden.  Het kostte hen ongeveer een uur om de vlammen te doven.

De buren vertelden aan de politie dat de dode man ongeveer 10 jaar in het huis had gewoond met zijn Thaise vrouw.  De laatste tijd bezocht de vrouw hem slechts af en toe.  Ze zeiden dat de man zelden met hen sprak.

Ze zeiden dat ze iets voor 03.30 uur drie of vier luide explosies in het huis hoorden.  Ze gingen naar buiten om te kijken en zagen dat het huis in brand stond.  Ze belden onmiddellijk de politie.

Toen brandweerlieden en politieagenten de tweede verdieping doorzochten, vonden ze twee gasflessen van 15 kilogram, elk omringd door vier verbrande banden.  Ze speculeerden dat de Duitser de autobanden in brand had gestoken om het huis af te branden voordat hij naar beneden ging om zichzelf op te hangen.

Het forensisch onderzoek is aan de gang.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Siamrath 
Content: Olleke Bolleke in West-Thailand
Bron: Siamrath.co.th

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!