Dronken pick-up chauffeur rijdt in Noordoost-Thailand acht mensen dood, 6 gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht

SISAKET:- De wachtcommandant op het politiebureau van Phrai Bueng ontving de melding dat een pick-up truck dwars door de muur van de Samrongphlan-tempel was gereden, waar op dat moment een filmvoorstelling n.a.v. een begrafenis werd vertoond. Acht mensen kwamen om het leven en zes moesten in allerijl naar het ziekenhuis worden gebracht.

De politie van Phrai Bueng en de reddingsteams van Sisaket werden naar de plaats van het ongeval gestuurd en troffen een verongelukte pick-up op kop aan. De bestuurder van het voertuig, de 37-jarige Khun Kiattisak, liep slechts een lichte verwonding op.

Op het terrein vonden de reddingsteams zeven dode slachtoffers en meerdere andere gewonden voordat ze naar een plaatselijk ziekenhuis werden overgebracht. Kort daarna overleed er nog een persoon.

Volgens het proces-verbaal van de politie van Phrai Bueng beweerde een ooggetuige, dat hij een aankomende pick-up met grote snelheid had zien aanrijden. Plots botste de pick-uptruck op de menigte mensen die langs de weg stonden nadat een openluchtfilm voor een begrafenis was afgelopen.

In de pick-up truck van Khun Kiattisak trof de politie veel flessen alcohol aan, zodat Kiattisak direct op het gebruik van alcohol werd getest, later bleek dat het alcoholgehalte 240 mg% bedroeg.

Kiattisak zou tegen de politieagenten in wartaal hebben getuigd dat hij na een religieuze ceremonie op weg was naar huis in Surin voordat hij het ongeval kreeg. Kiattisak gaf naar verluidt toe dat hij eerder die avond zwaar alcohol had gedronken.

Bijgevolg namen de politieagenten van Phrai Bueng Kiattisak in beslag voor verdere juridische procedures en dienden zij een aanklacht in wegens rijden onder invloed en onzorgvuldig rijden.

Olleke Bolleke in Noordoost Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!