Tragische schietpartij op bruiloft in Noordoost-Thailand laat vijf doden achter, bruidegom berooft zich van het leven

NAKHON RATCHASIMA:- De wachtcommandant op het politiebureau van Wang Nam Khiao ontving een bericht van een gruwelijke schietpartij, welke zich tijdens een huwelijksceremonie in Wang Nam Khiao voltrok. Er vielen in totaal vijf slachtoffers, inclusief het bruidspaar.

Een politie-eenheid werd naar de plaats van het incident gestuurd en ontdekten dat tijdens de huwelijksceremonie vier mensen waren doodgeschoten en dat twee mensen ernstig gewond waren geraakt.

Tot de overledenen behoorden naast het bruidspaar, de directe familieleden van de bruid, een 50-jarige reddingsvrijwilliger werd later in het Wang Nam Khiao-ziekenhuis dood verklaard 

Volgens het procesverbaal zou de dronken bruidegom ruzie met zijn bruid gekregen hebben, welke ontaarde in een excessief gebeuren. De bruidegom liep naar zijn auto en pakte naar verluidt zijn 9 mm vuurwapen uit zijn voertuig en schoot de bruid en andere bovengenoemde gasten dood voordat hij zelfmoord pleegde.

Een getuige verklaarde dat bruidegom een voormalige militaire functionaris was die zijn rechterbeen verloor bij een treinongeluk. Hij was ook een gehandicapte aquatische atleet van het Thaise nationale team.

Aanvankelijk verzamelden de politieagenten van Wang Nam Khiao bewijsmateriaal van de plaats delict en onderzochten de zaak verder om de exacte oorzaak van het incident vast te stellen.

Olleke Bolleke in Noordoost Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!