Drie tieners stelen in Pattaya een doos cannabis en gaan vervolgens als haas mee vandoor

PATTAYA:- De politie van Pattaya is op jacht naar een trio tieners, die gisteren aan de haal gingen met een doos weed ter waarde van van 15,000 baht. De politie probeert de kompanen aan de hand van camerabeelden te traceren.

De politie van Pattaya ontving een melding van de 45-jarige Khun Apiphu Umwong, een motortaxichauffeur die opereerde bij de ingang van Soi 8 in Pattaya, hij verklaarde dat zijn cannabisdoos, met biologische marihuana ter waarde van meer dan 15,000 baht, was gestolen .

Na ontvangst van de aangifte is het onderzoeksteam van de politie ter plaatse gegaan om de camera’s te inspecteren.

Volgens de opnames ontdekte de politie dat drie verdachte tienerjongens op het strand van Pattaya naar waar de doos stond. De groep pauzeerde even toen ze merkten dat de doos van khun Apiphu onbeheerd op een stoel was achtergelaten voor een buurtwinkel in de buurt van Soi 8.

De groep tieners babbelde vervolgens een tijdje met elkaar voordat één van hen, die een zwart shirt en een witte broek droeg, op de doos afging voordat hij terugkeerde om met de andere twee tieners te praten. Hij trok toen zijn schoenen uit, griste de doos weg en rende met zijn vrienden weg.

Khun Apiphu verklaarde dat hij het incident bij de politie had gemeld nadat hij had gezien dat zijn cannabisdoos gejat wad nadat hij terugkwam van het afzetten van een passagier. Hij drong er bij de politie op aan de tienerdieven zo snel mogelijk te vinden omdat de inhoud een rib uit zijn lijf kostte.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!