Dramatische toename van bedelaars en daklozen in Pattaya

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Binnenlandse toeristen, bewoners en zakenmensen op Walking Street en Beach Road hebben contact opgenomen met de gemeenteraad over wat volgens hen een dramatische toename van het aantal bedelaars is en daklozen klaagden in het stadsbeeld.  

Er zijn veel kinderen onder de bedelaars die bloemen en snoep verkopen aan toeristen en geen neus- en mondbescherming dragen.  

Volgens berichten in de media zouden veel meisjes en jongens uit buurlanden in Pattaya bedelen.  In de afgelopen jaren hebben politieagenten en maatschappelijk werkers vaak kinderen van de straat gehaald om aalmoezen te vragen voor binnen- of buitenlandse bendes.  

Zakenmensen dringen er bij politie en stadsbesturen op aan actie te ondernemen, aangezien het hoge aantal bedelaars en daklozen het toeristische imago negatief beïnvloedt. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!