Door stress overmande buitenlander door de politie van Pattaya weerhouden om zelfmoord te plegen

PATTAYA:- De stadspolitie van deze kustplaats ontving één melding dat een buitenlandse van het balkon wilde springen. De politie reed spoed naar het Arbor Residence hotel aan de Third road.

Bij aankomst, bijna tegelijkertijd met de vrijwillige reddingsdienst Sawang Boriboon werd besloten om de omgeving van het balkon van kamernummer 2005 op de 20e verdieping van het hotel te observeren. Een hotelkamer die door de 67-jarige Mr. Albert Clayton Stroud was gehuurd.

De vrees bestond dat het wel eens flink uit de handen kon lopen, dus voorzichtigheid was geboden.

De agenten klopte de kamerdeur en verschafte zich voorzichtig de toegang, terwijl Mr. Stroud klaar stond om de fatale sprong te wagen. De politie begon geleidelijk op hem in te praten, een praatje dat ongeveer 4 uur duurde.

Vooraf onderzoek wees op dat de Mr. Stroud contact had opgenomen om een dergelijk hotel te boeken via de reisapplicatie. Hij was 2 dagen geleden alleen gearriveerd en zou vandaag uitchecken. Na een geplande check-out voor ongeveer 1 uur, werd Mr. Stroud niet beneden gezien, dus pakte de receptie één reservesleutel om de kamer te openen. Mr. Stroud zat op het balkonhek dus de autoriteiten werden ingelicht.

De politieagenten wisten hen te kalmeren en ontdekte dat er stressverschijnselen waren die door astma, diabetes en andere ziekten was veroorzaakt.

Khun Pisit Sirisavanukul, districtshoofd van Banglamung heeft de medische dienst opdracht gegeven om Mr. Stroud onder hun hoede te nemen en andere instanties gecoördineerd om te bespreken om een oplossing te vinden voor zulke toeristen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!