Door het plafond lekkende “Vissaus” in Centraal-Thailand blijkt lijk-vloeistof te zijn

NONTHABURI:- Gisteravond vertelde een 49-jarige lerares uit de provincie Nonthaburi, centraal Thailand, haar appartementsmanager dat er stinkende gefermenteerde vissaus door haar plafond lekte en langs haar muur droop.

De lerares was een weekendje weggeweest en toen ze gisteren om 20.00 uur terugkwam, merkte ze een bedorven geur op in haar appartement.  Ze zei dat er “zwart water” door de scheuren in het plafond kwam en een plas op de vloer had veroorzaakt.  Ze dacht dat het gefermenteerde vissaus was.

De leraar bracht haar appartementsmanager op de hoogte, die een video van de zwarte vloeistof nam en deze naar zijn vriend stuurde die voor een reddingsstichting werkt.  De reddingswerker vertelde hem dat het waarschijnlijker was dat er vloeistof uit een ontbindend stoffelijk overschot sijpelende dan gefermenteerde vissaus.

De manager van het appartement ging naar boven en klopte op de kamer, maar kreeg geen antwoord.  Hij probeerde de deur, maar die was op slot, dus belde hij de politie.

De agenten van het politiebureau van Bang Si Muang arriveerden om 23.00 uur en openden de kamer om het lichaam van een man te vinden, die naar schatting ongeveer drie dagen geleden was overleden.  De politie zei dat ze drugs en spuiten in de kamer hebben gevonden en geen tekenen van geweld hebben gevonden.

De lerares zei dat ze de overledene afgelopen donderdag nog in zijn kamer hoorde rondlopen voordat ze voor het weekend naar een andere provincie ging.

Verslaggevers gingen vandaag met Pornphimon praten die foto’s maakte van de vlekken op het plafond en de muren.  Volgens de verslaggevers hing er nog steeds een vage stank in haar appartement.

De lerares vertelde verslaggevers dat ze vannacht niet kon slapen, dus luisterde ze naar het dharma van Phra Maha Worapod Kittiwaro om haar geest te kalmeren. Het lichaam van de overleden man is naar het ziekenhuis gebracht voor autopsie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan,i maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Sanook News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!