Door de impact van het Covid19 virus is de Burapa Bike Week 2021 in Pattaya geannuleerd

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De Burapa Motorcycle Club heeft de “Burapa Bike Week 2021” van 11 tot 13 februari 2021 geannuleerd vanwege de Covid-19 situatie in Thailand.  

Het volgende is de Nederlandse vertaling van het Thaise persbericht van de Burapa MC: “Helaas willen we de annulering van het evenement op donderdag 11 februari 2021, vrijdag 12 februari 2021 en zaterdag 13 februari 2021 aankondigen. 

Aangezien de provincie Chonburi door het Comité voor beheersing van overdraagbare ziekten tot Covid-19-controlegebied is verklaard, is het organiseren van grote evenementen verboden totdat de situatie verbetert.  

De Burapa Association is zich hiervan bewust en geeft de veiligheid en hygiëne van alle bezoekers de hoogste prioriteit.  We zijn daarom met de overheid overeengekomen samen te werken om het risico te verkleinen dat het houden van het evenement een uitbraak van het coronavirus zou kunnen veroorzaken.  

De Burapha Association maakt graag van deze gelegenheid gebruik om haar oprechte excuses aan te bieden aan alle gasten en vrienden in Thailand en over de hele wereld die van plan zijn ons evenement bij te wonen, inclusief enkele gasten die al naar Thailand zijn toegekomen.  

We danken iedereen voor uw begrip en voor de wederzijdse aanmoediging en ondersteuning van ons werk.  

De vereniging hoopt oprecht op de steun van alle MC-broers en besluit met: laten we deze Covid19 pandemie met hoop bestrijden in plaats van met ontmoediging van “You Can Change The World” 

Laten we samen de pandemie doorstaan.  

Bestuur Burapa Motorcycle Club. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!