Dodelijk vuurgevecht op de parkeerplaats van het Surat Thani Hotel in Zuid-Thailand eist twee levens en gewonden 

SURAT THANI:- Net voor het aanbreken van dit weekend brak tijdens een huwelijksfeest in het hoofddistrict van provincie Surat Thani er een vuurgevecht uit tussen twee voormalige vrienden, resulterend in zowel de dood als de verwondingen van twee andere personen.

Het incident deed zich voor op de parkeerplaats van een hotel waar de receptie plaatsvond, zo las uw nieuwsbeer in de Thaise Daily News.

De overleden personen werden geïdentificeerd als de 35-jarige khun Panupong Suwanasin, een lokaal figuur die bekend staat als “Khun Phaen Surat”, en de 39-jarige khun Wirat Sudphakdi, een eigenaar van een luxe pub in het district Tha Chana in de provincie Surat Thani. Beide mannen hadden meerdere schotwonden opgelopen. Ter plaatse werden ook twee gewonde vrouwen aangetroffen.

Uit voorlopig onderzoek bleek dat de twee mannen het huwelijksfeest bijwoonden en deel uitmaakten van dezelfde vriendengroep voordat er meer dan twee jaar geleden ruzie tussen hen ontstond.

De confrontatie escaleerde toen ze elkaar tegenkwamen op de parkeerplaats, resulterend in een dodelijk geweervuur.

De autoriteiten zetten hun onderzoek voort, verzamelen bewijsmateriaal en ondervragen de benadeelde partijen om de feiten vast te stellen alvorens verdere juridische stappen te ondernemen.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!