Dit weekend wordt er in Jomtien een leuk evenement georganiseerd, het “Lively Lulla Fest 2023”

PATTAYA:- Komend weekend is het weer genieten geblazen op Jomtien Beach, de toch al bruisende beach road veranderd vanaf morgen in een levendig centrum met muziek, lekker eten en ontspanning tijdens het “Lulla Fest 2023 Street Food and Party on the Beach”.

Het driedaagse evenement, samengesteld met de hulp van de Pattaya Business and Tourism Association, belooft een fantastische ervaring voor een ieder.

Het kloppende hart van het festival is de levendige straatvoedselmarkt en foodtrucks, met meer dan 100 zorgvuldig geselecteerde verkopers die een verleidelijke verscheidenheid aan heerlijke lekkernijen serveren. Of u nu van hartige Thaise gerechten, verse zeevruchten of zoete lekkernijen houdt, het Lulla Fest 2023 biedt voor elk wat wils.

Maar het gaat niet alleen om de innerlijke mens, tijdens het festival zal de beroemde Thaise artiest “GAVIN:D” een gratis concert geven, maar ook zal  DJ & MJ achter de knoppen gaan zitten en zullen het festival swingend houden met hun levendige beats.

Een vleugje glamour wordt toegevoegd aan de schoonheidswedstrijd “Top Lullah Pretty Thailand”, waar deelnemers zullen strijden om de toptitel, waarbij de schoonheid en het talent van de Thaise vrouwen worden getoond.

Het festival begint dagelijks om 16:00 uur op Jomtien Beach, vlakbij het NOW hotel en Soi 11 in Pattaya, en de toegang is gratis voor alle leeftijden. 

Voor meer details kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de organisatoren van het evenement via 00-12 of via de Facebookpagina’Lullafeest 2023.’

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!