Dit jaar registreert de hoofdstad Bangkok géén huwelijken op Valentijnsdag!

~LIEFDE IS VOOR DEGENE DIE ER ECHT OM GEEFT~
(Je geeft je liefde enkel aan iemand die het waard is jouw liefde te krijgen)

BANGKOK:- Volgens het stadsbestuur van Bangkok worden er op Valentijnsdag, 14 februari, geen huwelijken geregistreerd vanwege het risico op Covid-19-infectie.  

De afgelopen jaren hebben stellen zich op Valentijnsdag in grote aantallen aangemeld voor hun huwelijksakte in de 50 districtskantoren van Bangkok.  De huwelijkskandidaten worden nu verzocht om uw huwelijk op andere dagen tijdens de officiële openingsuren aan te melden.  

Om lange wachttijden te voorkomen, kunnen zij via de BMAQ-app gebruik maken van het online wachtrijreserveringssysteem door vooraf de datum, tijd en plaats van het huwelijk te selecteren.  

Volgens de statistieken waren er op Valentijnsdag 2020 in totaal 2.913 paren geregistreerd in alle 50 districten.  Bang Rak zag de meeste huwelijken met 773 stellen, gevolgd door Bang Khun Thian (112), Lat Krabang (103), Bang Sue (97) en Sai Mai (82). 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!