Dit is één van de redenen waarom de hoofdstad van Thailand zo vaak overstroomt raakt, tonnen afval blokkeren de kanalen van Bangkok

THAILAND:- De gemeentelijke administratie van het grootstedelijk gebied Bangkok, het BMA, plaatste afgelopen weekend  foto’s van bergen afval die uit de kanalen van Bangkok zijn opgevist.  De operatie werd uitgevoerd nadat verschillende delen van de hoofdstad vorige volledig na de nachtelijke regen overstroomt raakte.

“De gemeentewerken zijn bezig met het verzamelen van afval dat in de grachten drijft, waardoor de riolering wordt geblokkeerd en de afvoer wordt vertraagd”, aldus de krant.  “Dit afval zijn de reden waarom de stad elke keer als het wordt getroffen door hevige regen onder water komt te staan.”

Gouverneur Chadchat Sittipunt zei dat mensen moeten stoppen met het dumpen van afval in rivieren of kanalen, omdat vuilnisophalers een keer niet opkomen dagen.

 “Houd uw afval alstublieft thuis en wacht tot de vuilnisophaaldienst komt om het op te halen”, zo zei de gouverneur van Bangkok.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!