Disney lanceert een speciaal pop-up evenement in Asiatique The Riverfront in de hoofdstad van Thailand

THAILAND:- Walt Disney viert volgende maand zijn 100ste verjaardag met een speciaal evenement in Asiatique The Riverfront in Bangkok. Khun Wanlapa Trisorut, de algemeen directeur van Asset World Corporation, heeft een bedrijfsuitbreidingsplan aangekondigd waarbij meer dan 800 miljoen baht wordt geïnvesteerd in Asiatique The Riverfront.

Het doel is om het openluchtwinkelcentrum te transformeren in Bangkok’s grootste winkelbestemming aan de rivier, gericht op toeristen en de lokale bevolking van alle leeftijden.

Als onderdeel van deze uitbreiding werkte Asset World Corporation samen met Disney om een ​​speciaal pop-upevenement te creëren genaamd Disney100 Village.  

Het evenement zal geliefde personages uit de Disney-prinsessencollectie, Pixar, Marvel en Star Wars laten zien om het verhaal te vertellen van Disney’s 100 jaar entertainment voor publiek over de hele wereld.

Het evenement wordt gedurende vier maanden gehouden in Asiatique, van 24 maart tot 31 juli. Het evenemententerrein zal vijf hoofdthema’s bevatten, waaronder Frozen, Pixar Putt, Marvel, Disney Princess Garden en Star Wars.  

De Toegangskaarten zijn vanaf vrijdag 24 februari verkrijgbaar op Thaiticketmajor.com.

Volgens een bericht op Brand Buffet zal de Star Wars-zone gratis te bezoeken zijn.  Prinses Elsa van Frozen transformeert meer dan 2.000 vierkante meter in een Disney-tentoonstelling, terwijl Pixar één van zijn meest populaire animaties, Toy Story, zal laten zien.

Naast het Disney100 Village-evenement kunnen bezoekers genieten van de Asiatique-amusementszone met de Asiatique Sky, het hoogste reuzenrad van Thailand, een draaimolen, een mysterieus landhuis en een optreden in het Calypso Cabaret Theater.  De langste promenade van Bangkok langs de rivier biedt ook diverse eet- en drinkgelegenheden.

Asiatique werkt samen met lokale supermarkt Big C om unieke producten en souvenircollecties aan te bieden.  De uitbreiding voegt een lifestyle-markt toe die zich richt op mensen die houden van huisdieren, huismeubilair en decoratie, vintage producten en modeartikelen.

Asiatique The Riverfront ligt langs de Chao Phraya-rivier in Bangkok, tussen Soi Charoen Krung 72 en 76. De plaats is getransformeerd van de voormalige dokken van de East Asiatic Company en trekt sinds 2012 miljoenen bezoekers.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Made-in.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!