Digitale kaart toont locatie van vaccinatiepunten in en rond Bangkok

~LEUKER KUNNEN WIJ HET NIET MAKEN, WEL MAKKELIJKER~
(Was sinds 1993 een historische slogan van de Nederlandse Belastingdienst)

BANGKOK:- Inwoners van Bangkok kunnen nu de locatie van hun dichtstbijzijnde Covid-19-vaccinatiepunt controleren via een digitale kaart. Het GPS-karteringsbedrijf GlobeTech heeft de NOSTRA Map-applicatie (https://map.nostramap.com/NostraMap/…) ontwikkeld om de locatie van tientallen prikpunten in ziekenhuizen en andere faciliteiten in de hoofdstad en de omliggende gebieden vrij te geven.

Gebruikmakend van gegevens van het ministerie van Volksgezondheid, maakt de kaart het ook mogelijk om informatie zoals congestieniveaus op vaccinatiepunten te controleren voordat ze op reis gaan, zodat ze wachtrijen kunnen vermijden.

De algemeen directeur van GlobeTech, Khun Wichai Saenghiranwattana, zei dat de NOSTRA-kaart deel uitmaakt van de inspanningen om de efficiëntie van de uitrol van vaccins te maximaliseren, zodat zoveel mogelijk mensen in de snelst mogelijke tijd worden gevaccineerd.

Gebruikers kunnen de locatie van prikpunten controleren door op “gegevenslaag” aan de linkerkant van de kaart te klikken.  De punten worden weergegeven als rode pinnen in de vorm van een spuit.  De kaart bevat routedetails voor gebruikers.

De NOSTRA Map-app biedt ook de locaties van de Covid-19-testlaboratoria en accommodatie voor alternatieve quarantaine (ASQ).

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in het Eindhovens Dagblad gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!