Dieven in Amerika met twee miljoen dubbeltjes aan de haal!

PHILADELPHIA:- Dieven hebben in de Amerikaanse stad Philadelphia twee miljoen dubbeltjes uit een vrachtwagen, die op een parkeerplaats naast de supermarkt stond, geroofd. Toen de chauffeur de volgende ochtend bij zijn truck kwam, bleek die te zijn opengebroken.

De dieven gingen niet heel zorgvuldig te werk, want op de parkeerplaats lagen duizenden muntjes. Het geld zou de volgende dag naar Florida worden gebracht. De chauffeur had de kostbare lading met een waarde van 750.000 dollar die avond opgehaald en was naar huis gegaan om te slapen om goed uitgerust de lange reis naar Florida te kunnen maken.

Hierop zagen de dieven hun kans schoon om de vrachtwagen open te breken. Het is niet bekend of ze wel wisten of het hier om een waardetransport ging. Volgens de politie hebben criminelen het de laatste tijd wel vaker gemunt op ladingen in vrachtwagens.

Het is nog onduidelijk om hoeveel daders het gaat, bewakingsbeelden moeten hier uitsluitsel over geven. De politie is nog uren bezig geweest om alle muntjes op te ruimen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Redactie TMG
Bron: Telegraaf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!