Deze week zal de zomerwarmte in Thailand arriveren met hoge tot zeer hoge temperaturen

THAILAND:- Het kwik zal deze week in het grootste deel van Thailand met enkele graden gaan stijgen, aangezien het hete seizoen serieus aanbreekt.

De temperatuur zal de komende vier dagen met 3 tot 5 graden Celsius gaan stijgen nadat het hogedrukgebied uit China zal verzwakken, zo voorspelde het THAIS Meteorologische instituut.

Op vrijdag en zaterdag (8-9 april) zal een lagedrukgebied het hoger gelegen Thailand bedekken, wat resulteert in warm weer en nevel gedurende de dag.

Ondertussen zal een sterke oostenwind over de Golf van Thailand en het zuiden de hele week leiden tot onweersbuien en geïsoleerde zware regenval in de gebieden.  Mensen in het zuiden werden gewaarschuwd voor mogelijke plotselinge overstromingen.  Alle schepen moeten voorzichtig te werk gaan en onweersbuien vermijden.

Het meteorologisch instituut verklaarde dat de vroege zomer in Thailand ongewoon koel is vanwege de sterke wind die wordt veroorzaakt door het Chinese hogedrukgebied, en niet door een polaire draaikolk veroorzaakt door het broeikaseffect, zoals sommige experts beweren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!