De zuidelijke provincie Yala afgegrendeld om de verspreiding van Covid-19 te verminderen

~VOLGENS DE REGELS DER KUNST~
(Zoals het hoort)

YALA:- De provinciegouverneur van Yala, Khun Chaisit Panitpong, heeft maatregelen genomen om te voorkomen dat iemand de zuidelijke provincie in of uit reist, so meldt het Thaistalige dagblad Thai Rath.

De lockdown is ingevoerd van 15 juni tot 7 juli 2021.

“Als iedereen de maatregelen volgt, denk ik dat het aantal Covid-19-patiënten voortdurend zal afnemen”, zo verklaarde  de gouverneur.  “Als de situatie na twee weken verbetert, versoepelen we de lockdown.”

Het hoofd van de provinciale gezondheidsdienst van Yala, Khun Songkran Maicroom zei dat het aantal Covid-19-patiënten in Yala is toegenomen tot meer dan 500, van iedere honderd patiënten komt één persoon te overlijden.

Tot op heden zijn er vijf mensen overleden.  “Als we niets doen, kan het aantal patiënten oplopen tot 600, met meer doden”, voegde hij eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai Rath
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron:  Thai Rath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!