De ziekenhuizen in Bangkok en omgeving zijn de grote winnaars in de Covid19 pandemie

~DAT ZAL HEN GEEN WINDEIEREN LEGGEN~
(Daar zal veel, héél véél geld mee verdiend worden)

BANGKOK:- Capital Nomura Securities (CNS) beschouwt de privéziekenhuizen in de hoofdstad als de grote winnaars van de hernieuwde toename van Covid19 infecties als gevolg van de uitbraak in het uitgaansgebied Thonglor.

Dit omdat het aantal mensen dat privéziekenhuizen bezoekt voor Covid-19-tests sinds 6 april enorm is gestegen.  

Khun Korapat Worachet, directeur Onderzoeks- en investeringsdiensten bij CNS, verwacht een toename van 200 tot 300 procent in de ziekenhuisgroepen Bangkok Dusit Medical Services (BDMS), Bangkok Chain Hospital (BCH) en Thonburi Healthcare Group (THG).  

Tussen 6 en 7 april registreerde het BDMS (inclusief Bangkok Hospital Group) gemiddeld 1.500 tot 2.000 patiënten per dag, aanzienlijk meer dan de tweede corona-uitbraak die begon in Samut Sakhon.  

Op dat moment werden in ziekenhuizen gemiddeld slechts 500 tot 1.000 onderzoeken per dag uitgevoerd.  Het BCH meldt ook een toename van het aantal testzoekers met gemiddeld 2.000 tot 3.000 mensen per dag, terwijl het vorige gemiddelde 800 tot 1.000 per dag was.   Het THG heeft 300 tot 400 mensen per dag, tegen een gemiddelde van 30 tot 40 mensen per dag tijdens de tweede uitbraak. 

Het is voor U als gast in Thailand belangrijk om te weten, dat de maatregelen en ontwikkelingen omtrent het Covid19 virus ieder moment (kunnen) veranderen, neem het uw nieuwsbeer niet kwalijk als hij niet op tijd de veranderingen meldt. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!