De wijkgemeente Nongprue van Pattaya onderneem actie tegen illegale vuilstortingen

PATTAYA:- De afdeling wetshandhaving in de gemeente Nongprue in Oost-Pattaya betrapten op een man die illegaal afval uit een pick-up langs de weg op Soi Boonsampan 12 dumpte. 

Omdat de man zich niet bewust was van het verbod op zwerfvuil, accepteerde de dader de beschuldigingen en betaalde hij vrijwillig een boete van 2.000 baht in overeenstemming met artikel 32 van de Wet op het handhaven van netheid.

Vice-burgemeester Wanchai Saenngam benadrukte de toegenomen inspanningen van het stadsbestuur tegen zwerfvuil, wat heeft geresulteerd in een indrukwekkende vermindering van dergelijke incidenten met 80%. Dit succes onderstreept de effectiviteit van de maatregelen die de afgelopen twee jaar zijn genomen.

Inwoners worden dringend verzocht contact op te nemen met de afdeling Volksgezondheid en Milieu van de gemeente voor hulp bij het afvoeren van welk soort afval dan ook: 038 – 933179 en 082 – 4684999. 

Een speciaal inzamelvoertuig haalt het afval direct op bij huishoudens, zodat ongeoorloofd afvoeren niet meer nodig is. Voor het melden van illegaal dumpen van afval in de openbare ruimte kunnen bewoners bellen met het 24-uurs telefoonnummer 038 – 734934.

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “De wijkgemeente Nongprue van Pattaya onderneem actie tegen illegale vuilstortingen”

  1. Als het gratis op wordt gehaald dan is het geregeld en boetes normaal illegaal voor storten. Maar het grootste deel van het land snapt het niet om bv containers te plaatsen of afval gratis op een stortplaats te kunnen brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!