De werkzaamheden aan het strand van Jomtien Beach zijn nog niet ten einde, zo beweert de burgemeester

PATTAYA / JOMTIEN:-  De burgemeester van de gemeente Na Jomtien vertelde dat het opknappen van Jomtien Beach in het zuiden van Pattaya nog niet ten einde is en dat er nog verschillende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

De burgemeester, Rapeepan Rattanakluang, inspecteerde een voetpad op het strand op verzoek van toeristen en de lokale bevolking.

Khun Rapeepan zei dat de autoriteiten van plan zijn om het verslechterde voetpad te vernieuwen, evenals het wegdek.  Ze voegde eraan toe dat er plekken zijn waar straatverkopers hun spullen kunnen verkopen zonder de strandgangers lastig te vallen die daar gewoon willen ontspannen en sporten.  

Ten slotte zei Rapeepan dat er plannen zijn om nieuwe bomen langs de weg te planten, rustplaatsen te creëren en daar trainingsapparatuur te laten installeren.

Ze merkte echter op dat een tijdlijn voor deze doelen nog niet vastgesteld is.  Rapeepan zei dat de autoriteiten de problemen zullen bespreken en zullen werken om ze zo snel mogelijk op te lossen.

Dit nieuws komt nadat de autoriteiten vorige maand de verkopers van het strand hadden gereorganiseerd om toeristen meer ruimte te geven om van de strandvibes te genieten nadat ze klachten hadden ontvangen dat voedselkarren het verkeer en parkeerplaatsen langs het strand blokkeren.

Na onderzoek van het gebied ontdekte de politie dat verkopers hun voedselkarren en -apparatuur parkeerden om de ruimte te reserveren om ’s avonds eten en drinken te verkopen, wat het verkeer blokkeerde en zwerfvuilproblemen veroorzaakte.  Volgens het rapport werden enkele voedselkarren en -apparatuur in beslag genomen en werden de verkopers beschuldigd van het overtreden van de Wet op de openbare reinheid.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya News 

Eén gedachte over “De werkzaamheden aan het strand van Jomtien Beach zijn nog niet ten einde, zo beweert de burgemeester”

 1. Ziet er goed uit. Ik ga kijken na 9 juni. Ben benieuwd of ze het ook schoonhouden..

  Ik kom er al jaren.
  Maar steeds werd het strand kleiner, je kon op het laatst niet eens meer op een ligstoel liggen of je voeten lagen in het water….

  Wel een zeer rustige locatie.

  Nog wel.
  Er werden ook daar weer torenflats gebouwd.

  Maar we gaan het zien!! 😎😎😎

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!