De wegen voor de scholen in Pattaya hebben nieuwe felrode en witte zebrapaden gekregen 

PATTAYA:- De autoriteiten van Pattaya Nongprue haalden op 1 juni de verfrollers en -kwasten tevoorschijn en begonnen zebrapaden door de stad te schilderen voor de veiligheid van voetgangers.  De gebieden waar ze zich het meest op richtten, waren buiten scholen, waar kinderen het grootste risico lopen op verkeersongevallen.

Khun Winai Inpitak, burgemeester van Nongprue was ook aanwezig en hielp bij het schilderen van het zebrapad buiten de Wat Suthawat School in Soi Nern Plubwan in Oost-Pattaya.

Winai Inpitak, burgemeester van Nongprue, en dr. Somchai Sirisombat, gemeentesecretaris van Nongprue waren daar eigelijk alleen aanwezig om te inspecteren, maar kregen de kriebels om ook de handen uit de mouwen te steken.

KhunWinai zei dat met het begin van het nieuwe schooljaar honderden kleine kinderen en hun verzorgers elke dag de weg moeten oversteken, wat soms gevaarlijk kan zijn.

Hij was degene die opdracht gaf om de zebrapaden in helder rood en wit te schilderen, zodat ze duidelijk zichtbaar zijn voor autobestuurders, waarbij hij opmerkte dat de verf van hoge kwaliteit was, sneldrogend en weerbestendig.

Hij zei dat niet alle motor- en voertuigbestuurders over de juiste verkeersetiquette beschikken en dat veel onattente bestuurders niet stoppen voor voetgangers, wat resulteert in veel ongevallen die letsel en onnodig verlies van mensenlevens veroorzaken.

Hij vroeg chauffeurs om langzaam en voorzichtig te rijden in drukke gemeenschappen en in de buurt van scholen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!