De verkoop van hybride voertuigen in Thailand neemt een hoge vlucht

~HET GAAT ALS EEN SPEER~
(Het gaat voortvarend, uitstekend)

BANGKOK:- Het Kasikorn Research Center verwacht dat de verkoop van hybride (HEV) en plug-in hybride voertuigen (PHEV) in 2021 met 70 procent zal toenemen.  

Het KResearch centrum schat dat dit jaar 48.000 tot 50.000 HEV- en PHEV-eenheden zullen worden verkocht.  Bovendien zouden 4.000 tot 5.000 elektrische voertuigen (EV) een koper moeten vinden, wat een stijging zou zijn van 210 tot 288 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.  

Het centrum voorspelt ook dat 55 procent van alle autoverkopen in het komende decennium elektrische voertuigen zullen zijn.  Overheidsmaatregelen in samenwerking met de particuliere sector – inclusief belastingvoordelen om investeringen / consumptie en de bouw van laadstations aan te moedigen – zullen de uitbreiding van de EV-markt versnellen, aldus KResearch. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!