De verfspuitende hooligan van Bangkok slaat weer toe: het vrouwenpubliek eist gerechtigheid!

BANGKOK:- Verschillende Thaise vrouwen hebben op sociale media gemeld nadat ze het slachtoffer zijn geworden van een dronken spuitbushooligan in de wijk Bang Na in Bangkok.  De hooligan zou naar verluidt ongemerkt rode verf op de achterkant hun broek hebben gespoten terwijl ze nietsvermoedend langsliepen.

 Een vrouwelijk slachtoffer postte op 30 maart foto’s van haar broek met rode verf op Twitter en waarschuwde anderen om op te passen voor de man.  

Zij schreef dat ze op de trap Bearing BTS Station naar beneden liep, toen er plots een man naar haar toeliep die rode verf op haar broek spoot. De man ging er vervolgens als een haas vandoor.

Enkele dagen terug, 2 april, reageerde een andere Twitter-gebruiker op haar bericht en zei dat haar vriendin een soortgelijk incident had gehad tijdens het lopen op Lasalle Road in de buurt van hetzelfde gebied.  Ze plaatste ook een foto van de broek van haar vriend, die rood was gespoten.

Een ander slachtoffer merkte op dat de man bij haar hetzelfde had aangedaan.  Ze voegde eraan toe dat de man dronken was en een fles alcohol vasthield terwijl hij haar aanviel.

 Veel Thaise vrouwen merkten op dat ze ook waren aangevallen door de man in het Bang Na-gebied.  Anderen denken dat het dezelfde boef is die vier maanden geleden werd gearresteerd voor het spuiten van blauwe verf op vrouwen in de buurt van het Samrong BTS-station in dezelfde buurt.

Één van de slachtoffers vertelde in een interview met KhaoSod dat ze op de avond van 1 april in de buurt van het Bearing BTS Station liep toen de man het op haar had gemunt.  Ze merkte dat hij van een afstand naar haar staarde voordat hij plotseling haar broek bespoot en wegrende.  Ze bekeek hem vervolgens vanaf de andere kant van het voetpad en merkte op dat hij alleen vrouwen zou aanvallen die alleen liepen en een lichtgekleurde broek droegen.

Het publiek dringt er bij de politie op aan snel actie te ondernemen om de dader te arresteren en verdere aanvallen te voorkomen.  Deze aanvallen hebben grote bezorgdheid en angst veroorzaakt onder de gemeenschap en er moeten maatregelen worden genomen om de veiligheid en beveiliging van alle individuen te waarborgen.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!