De Vajiralongkorn Dam & Srinakarin Dam van Thailand niet getroffen na de aardbeving met een kracht van 6,4 in Myanmar.

THAILAND:- Een aardbeving met een kracht van 6,4 trof gistermorgen Myanmar , waarbij inwoners tot in Bangkok de trillingen voelden. Om 08.37 uur meldde het aardbevingswaarnemingscentrum een ​​seismische gebeurtenis met een kracht van 6,4, waarbij het epicentrum zich nabij Kengtung in de Shan-staat van Myanmar bevond op een diepte van 9 kilometer, ongeveer 100 kilometer ten noordwesten van het Mae Sai-district in de provincie Chiang Rai. Het werd gevolgd door een reeks naschokken.

De trillingen werden gevoeld in verschillende provincies, waaronder Chiang Rai, Chiang Mai, Mae Hong Son, Lamphun, Phayao, Lampang, Nan, Udon Thani, Khon Kaen en in Bangkok, vooral in hoogbouw.

Een leerling in een klaslokaal op de vierde verdieping zei dat de leraar de les abrupt stopte en iedereen opdroeg het gebouw te verlaten toen de aardbeving plaatsvond.

Sommige mensen dachten aanvankelijk dat ze last hadden van duizeligheid zonder te beseffen dat er een aardbeving had plaatsgevonden. Anderen, die druk aan het werk waren, waren zich niet bewust van de trillingen en toen de situatie eenmaal was gekalmeerd, ging het leven in de stad voor de meeste inwoners gewoon door.

De Mae Fah Luang Universiteit in de provincie Chiang Rai en scholen in de provincie Lampang vaardigden evacuatiebevelen uit en instrueerden mensen om zich voor de veiligheid buiten de gebouwen te verzamelen.

De seismische activiteit had geen invloed op de elektriciteitsopwekking in de Mae Moh-energiecentrale in de provincie Lampang en heeft geen invloed gehad op de Mae Chang en andere dammen die worden beheerd door de provinciale elektriciteitsautoriteit in het Mae Moh-district.

De EGAT bevestigde dat de twee grote dammen in de provincie Kanchanaburi ook niet door de aardbeving getroffen waren.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!