De vaccinatiedatums, locaties van boosterdoses gaan in de MoH Prompt-app aangekondigd worden

BANGKOK:- Dr. Wichan Pawan, directeur van de afdeling Algemeen  Overdraagbare ziekten, Department of Disease Control maakte gisteren bekend dat de Thaise ministerie van Volksgezondheid gaat toestaan dat mensen van 18 jaar en ouder en degenen die nog nooit zijn gevaccineerd, worden geïnjecteerd met een formulering, terwijl degenen van 12-17 jaar twee doses Pfizer-vaccin kunnen krijgen.

De mensen die in de periode augustus-oktober Sinovac plus AstraZeneca hebben gekregen, worden vooral aangemoedigd om AstraZeneca als boosterprik te nemen.

Degenen die in dezelfde periode twee doses AstraZeneca hebben gekregen, moeten Pfizer als prioriteit beschouwen, en degenen die twee doses van een geïnactiveerd vaccin hebben gekregen, moeten AstraZeneca als booster gebruiken.

De beheerder van de MoH Prompt-vaccinatietoepassing bespreekt nu met het ministerie van Volksgezondheid richtlijnen, data en locaties voor mensen die boosterprikken nodig hebben en zich via apps kunnen registreren.

Dr. Wichan drong er bij mensen op aan om de app te downloaden en zich zo snel mogelijk te registreren.

Richtlijnen voor boosterdoses worden naar verwachting volgende week bekendgemaakt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!