De vaccinatiecampagne voor Hua Hin staat ook op de agenda

~DAT IS EEN RIJKELUISWENS~
(Iets waar heel erg naar wordt verlangd)

HUA HIN:- Ook wel de koninklijke badplaats aan de Thaise rivièra wil zich voorbereiden op de opening in oktober voor gevaccineerde buitenlandse toeristen zonder quarantaine met massale vaccinaties.  Het heropenen van het toerisme zou een enorme impuls geven aan lokale bedrijven die al meer dan een jaar gedecimeerd zijn door de Covid19 pandemie.  

Khun Krod Rojanastien van Thaise Handelskamer en voorzitter van de Thai Spa Association hoopt op de medewerking van de staatsautoriteiten, de openbare gezondheidsinstellingen en de toeristische en dienstverlenende bedrijven.  

Een grootscheepse vaccinatie campagne zou vanaf volgende maand moeten leiden tot een zgn. groepsimmuniteit in Hua Hin.  Het plan is om vóór 1 oktober ten minste 70 procent van de mensen, inclusief toeristen, te laten vaccineren.  

Volgens Wassana Srikanjana, president van de Hua Hin-Cha Am Tourism Association, is het district Hua Hin goed uitgerust om de vaccinaties toe te dienen, aangezien er verschillende ziekenhuizen en medische voorzieningen beschikbaar zijn.  

Als het toeristisch seizoen opnieuw opengaat zoals gepland, zou Hua Hin in het laatste kwartaal van het jaar minstens 100.000 buitenlandse bezoekers kunnen verwelkomen. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: file foto’s  

Content: Olleke Bolleke in Zuidwest Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!