De uit noordoost Thailand afkomstige “Lisa” voor het staatsdiner in een onderonsje met Charles en Camilla 

ENGELAND:- Koning Charles en koningin Camilla organiseerden een groots diner in het paleis ter ere van de Zuid-Koreaanse president Yoon Suk Yeol en First Lady Kim Keon Hee, die op staatsbezoek in Engeland waren. Het evenement vierde ook de 140ste verjaardag van de diplomatieke banden tussen de twee landen.

Tot  de ongeveer 170 aanwezige gasten behoorde ook de leden van de K-band Blackpink waaronder de Thaise Lalisa Manoban. De meidengroep kreeg zelfs een shoutout van de 76-jarige koning tijdens zijn toespraak waarin hij de vooruitgang van Groot-Brittannië en Zuid-Korea op het gebied van duurzaamheid prees.

“Het is vooral inspirerend om te zien hoe de jongere generatie van Korea de zaak omarmt”, zei koning Charles. “Ik juich Jennie, Jisoo, Lisa en Rosé, beter gezamenlijk bekend als Blackpink, toe voor hun rol bij het overbrengen van de boodschap van ecologische duurzaamheid naar een mondiaal publiek als ambassadeurs voor het Britse voorzitterschap van COP 26, en later als pleitbezorgers voor de Duurzame Ontwikkeling van de VN. Doelen.”

Voordat het banket begon, werden de popsterren en Zuid-Koreaanse afgevaardigden in het paleis verwelkomd door een Horse Guards-parade van meer dan 1.000 man en twee ceremoniële saluutschoten vanuit Green Park en de Tower of London, waarbij 41 schoten door de stad klonken.

Blackpink debuteerde in 2016 en schreef in juli van dit jaar geschiedenis in het Verenigd Koninkrijk in BST Hyde Park en werd de eerste K-popband die headliner was op het grootste muziekfestival van het land, zo meldde de BBC.

Eerder deze week vierde Lalisa “Lisa” Manoban van Blackpink, het enige Blackpink-lid uit Thailand, dat ze werd opgenomen in Spotify’s “Billions Club”, nadat haar hit “Money” meer dan 1 miljard keer was gestreamd op het populaire muziekstreamingplatform. Ze is de eerste K-popartiest die deze prijs wint.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!