De tweede week van Pattaya Music Festival zit erop, gezelligheid ten troef!

PATTAYA / JOMTIEN:- De tweede week van het Pattaya Music Festival zag een toenemend publiek op Jomtien Beach. Het Pattaya Music Festival eindigde zaterdagavond, waarmee week twee van in totaal vier weken werd afgesloten. Uit het enthousiaste publiek blijkt het festival echter nog steeds populair is bij zowel Thaise als internationale toeristen die massaal naar Jomtien Beach stroomden, waardoor er weinig ruimte was om vrijlijk rond te lopen.

Ondanks de verplichte zitplaatsen als onderdeel van de Covid19 regelgeving, was de concertzone vol en had bijna geen lege stoelen. Volgens functionarissen van Pattaya waren de toeristen over het algemeen óók tevreden, net als de lokale verkopers die zeiden dat hun inkomen door dit festival was verdubbeld.

Ter herinnering: volgende week vindt het Pattaya Music Festival weer plaats op Pattaya Beach vanaf 5 uur nabij Central Festival.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!