De toeristenpolitie van Pattaya verscherpt de maatregelen om 100 procent toeristische veiligheid te garanderen.

PATTAYA:- De politie van Pattaya breidt de veiligheidsmaatregelen voor toeristen uit en patrouilleert vanaf nu regelmatig op het strand van Pattaya.

Luitenant-kolonel Ptchaya Kaewplueng vertelde tegen de verzamelde stadspers, dat er veel misdaden waren, vooral wat betreft het stelen van eigendommen van toeristen. Veel verdachten zouden naar verluidt prostituees zijn en zij zijn stevig bezig het imago van de stad te beschadigen. Daarom scherpt de politie de maatregelen aan om dit soort misdaden te voorkomen.

De eerste maatregel is het opzetten van de Tourist Service en Help Center op het strand van Pattaya, dat vanwege de Covid19 pandemie al enkele jaren was stopgezet. Agenten patrouilleren ook op het strand maar ook bij lokale hotels.

De tweede maatregel is om meer verlichting in risicovolle gebieden aan te brengen en kapotte lichten te vervangen en om enkele boomtakken te snoeien. Ook zullen er meer CCTV-camera’s worden geïnstalleerd in risicovolle gebieden.

Ambtenaren van de afdeling sociale ontwikkeling en menselijke veiligheid inspecteerden ook daklozen op het strand en noteerden hun namen. De meeste mensen met een handicap die voor geld zingen, hebben persoonlijke identiteitskaarten voor hun handicap. Ambtenaren staan ​​straatoptredens voor fooien toe, maar alleen in bepaalde gebieden en moeten de Thaise nationaliteit hebben.

Ambtenaren van Pattaya verklaarden echter dat ze geen enkele prostituée op het strand van Pattaya hadden aangetroffen, wat leidde tot veel hilariteit!

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!