De Thaise triatleet, Khun Panupong Luangsa-ar tippelde 500 kilometer dwars door Thailand voor Google Street View

~HIJ MAG MET DE BORST VOORUIT LOPEN~
(Trots zijn)

THAILAND:- Mensen over de hele wereld kunnen nu meer van Thailand’s beroemdste bezienswaardigheden in Google Street View bekijken, dankzij een Thaise man die 500 km door het land wandelde, en een loodzware rugzak vol technische apparatuur meetorste om de beelden vast te leggen. De opnames omvatten oude tempels, tropische stranden, aardbeienplantages, rijstterrassen en nog veel meer, volgens Google.

Hoewel Google Street View over voertuigen beschikt, die met Google Street View-camera’s zijn uitgerust en de route over de Thaise wegen kunnen afleggen, zijn er vele mooie maar ook moeilijk bereikbare plaatsen, die alleen te voet bereikbaar zijn.

De man die de nieuwe foto’s heeft gemaakt, is de Thaise triatleet Panupong Luangsa-ard, zo las uw nieuwsbeer in een Thais magazine.

Hij reisde in totaal ongeveer 500.000 km en liep ongeveer 500 km ervan om naar de nieuwe locaties te gaan.

De nieuwe uitzichten omvatten Sukhothai Historical Park in het noorden van Thailand, dat op de  Werelderfgoed staat met de overblijfselen van 21 historische locaties, de Chai Watthanaram-tempel, het Ayutthaya Historical Park, Phanom Rung National Park en de Sanctuary of Truth, een sierlijke tempel -achtig complex volledig gemaakt van hout.

De bezoekers kunnen een rondleiding krijgen in Ancient Siam, dat ’s werelds grootste openluchtmuseum wordt genoemd en heeft 109 kleinere facsimile’s van enkele van de beroemdste monumenten van Thailand, of het Erawan Museum, dat beroemd is om een ​​groot driekoppig olifantenbeeldhouwwerk.

Khun Luangsa-ard is ook gestopt door Elephant World, dat een non-profit ‘bejaardentehuis’ wordt genoemd voor olifanten die tijdens het werk gewond zijn geraakt. In Chiang Mai bezocht hij theeplantages en de aardbeien velden van het dorp Ban No Lae.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: DIv. Thaise media 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!