De Thaise minister van Volksgezondheid is het niet eens met de verruiming van de openingsuren in de horeca! omdat het Covid19 zich dan kan verspreiden

BANGKOK:- De Minister van Volksgezondheid, Khun Anutin Charnvirakul verklaarde dat hij het er niet mee eens is dat uitgaansgelegenheden op bepaalde toeristische plekken tot 4 uur open mogen blijven, omdat dit Covid-19 zou kunnen verspreiden.

Khun Anutin, de belangrijkste voorstander van cannabislegalisering, gaf een interview met de Thaise media voordat hij vandaag de kabinetsvergadering bijwoonde, waarin hij zei dat het ministerie van Volksgezondheid bezorgd was dat de verlenging van het nachtleven tot 4 uur ’s ochtends vanaf 2 uur ’s nachts zou kunnen leiden tot de verspreiding van Covid-19 en verkeersongevallen.

Hij stelt dat sluiten om 2 uur ’s nachts al passend is voor de uitgaanssector. De minister voegde er echter aan toe bereid te zijn de meerderheid in het kabinet te respecteren.

Toen hem werd gevraagd wat hij als nieuwjaarscadeau voor Thaise burgers had, zei Anutin: “De vierde boosterdosis voor het Covid19 virus en een gezondheidspakket voor ouderen.”

Op dezelfde dag onthulde Khun Pipat Ratchakitprakarn, minister van Toerisme en Sport, in het regeringsgebouw aan de Thaise verslaggevers dat hij van plan was om de sluitingsmaatregel om 4 uur ’s ochtends op Bangla Road in Phuket in te stellen.

Als het door het kabinet wordt goedgekeurd, is de maatregel waarschijnlijk na het toeristische hoogseizoen in maart 2023, zo vertelde khun Pipat.

De minister van toerisme reageerde niet op Anutins meningsverschil over de langere openingstijden voor uitgaansgelegenheden.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Thaiger 

Eén gedachte over “De Thaise minister van Volksgezondheid is het niet eens met de verruiming van de openingsuren in de horeca! omdat het Covid19 zich dan kan verspreiden”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!