De Thaise minister van Transport bezocht het nieuwe treinstation van Hua Hin om de veiligheid tijdens nieuwjaarsreizen te vergroten

HUA HIN:- Als onderdeel van een poging om de veiligheid en het gemak voor reizigers te garanderen tijdens het komende nieuwjaarsfestival, heeft de khun Suriya Juangroongruangkit, de Thaise minister van Transport, een officieel bezoek gebracht aan het onlangs geopende treinstation van Hua Hin.

Dr minister, vergezeld van zijn team, een inspectie uit van het station. Het bezoek maakte deel uit van een breder initiatief ter voorbereiding op de verwachte toename van het openbaar vervoer tijdens het nieuwjaarsfestival.

De minister werd verwelkomd door lokale functionarissen, waaronder khun Kittipong Sukphakarnkul. Als vertegenwoordiger van de staatsspoorwegen van Thailand informeerde de khun Awirut Thongnet, de directeur, de minister over de gereedheid van de dubbelsporige spoorlijn op de zuidelijke lijn en de voortdurende inspanningen om de connectiviteit van het spoorvervoer te verbeteren.

De minister uitte zijn bezorgdheid over burgers die tijdens de vakantie op reis gaan, of ze nu terugkeren naar hun geboortestad, op toerisme gaan of zich bezighouden met religieuze activiteiten.

De richtlijn van de minister was om het gemak en de veiligheid van het publiek tijdens het festival te waarborgen. Hij drong er bij ambtenaren op aan om bij te dragen aan het geluk en de glimlach van de burgers, waarbij hij zich vooral richtte op treinreizen. Hij benadrukte het belang van waakzaamheid, het naleven van regels en voorschriften en de algehele veiligheid van reizigers.

De minister nam in het nieuwe treinstation van Hua Hin ook even de tijd om met het personeel te praten en tassen aan het belangstellende publiek uit te delen

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!