De Thaise marine gaat de stranden van Chonburi verbeteren om toerisme en watersporten te promoten

CHONBURI:- Het Marine Department werkt aan kustontwikkeling om het toerisme te bevorderen door te beginnen met het verbeteren van de stranden door zand toe te voegen tot een breedte van 50 meter en een lengte van 3,5 km, zo maakte de minister van Transport, khun Saksayam Chidchob gisteren  na het monitoren van de voortgang van het project en de aantasting van de provincie Chonburi aan de pers bekend.

De renovatie duurt naar verwachting vijf maanden en zal naar verwachting medio 2022 worden opgeleverd.

Khun Saksayam zei dat hij van plan was het Marine Department te vragen een jachthaven te ontwikkelen om kansen voor watertoerisme te creëren.  Op dit moment heeft Chonburi één jachthaven welke particulier bezit is.

Hij zei ook dat er enkele gevallen van inbreuk zijn geweest, maar dat deze gebouwen nog niet zijn gesloopt omdat het Marine Department nog geen budget voor dit doel beschikbaar heeft.

Hij heeft het ministerie gevraagd om details voor te bereiden en een budgetverzoek van 100 miljoen Baht voor te stellen voor overweging door het kabinet op 21 december.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Thaiger 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!