De Thaise Bonnie en Clyde gearresteerd na overval op 32 benzinestations in de Isaan

ROI ET:-  Meer dan 50 politieagenten hebben hun krachten moeten bundelen om een ​​Thaise “Bonnie en Clyde” te arresteren die 32 benzinestations beroofde nadat de boeven verschillende provincies in Noordoost-Thailand de boel onveilig hadden gemaakt.

Een van de verdachten werkte als manager bij een PT-benzinestation en gebruikte voorwetenschap om andere filialen van hetzelfde merk te beroven.  Ze stalen meer dan 2 miljoen baht.  De tankstationmanager, de 26-jarige Khun Phusanisa Prasertsang, en haar vriend, de 33-jarige Khun Marut Akkahardsi, werden uiteindelijk op 5 februari na een maandenlange speurtocht gearresteerd in hun huis in het district Thawatchaburi, in de provincie Roi Et.

Hoofdcommissaris Wiwat Jitsopha van de regiopolitie 3 vertelde dat de twee beruchte verdachten het meest gezochte boeven in de noordoostelijke regio van Thailand waren.  

Generaal Wiwat meldde dat 32 PTT benzinestations zich in januari bij de politie hadden gemeld dat hun filialen waren binnengevallen en dat kluizen met contant geld waren leeggeroofd. De recherche onderzocht de zaken en gingen ervan uit dat ze allemaal door dezelfde dievenbende waren gepleegd, aangezien de overvalmethode vergelijkbaar was.

Volgens generaal Wiwat waren de dieven goed bekend met het beveiligingssysteem van het tankstation en omzeilden ze bijna alle bewakingscamera’s.  Ze planden heel goed en lieten geen enkel spoor achter.  Ze pleegden de misdaden alleen ’s nachts op vrijdag, zaterdag en zondag.  De verdachten waren zelfverzekerd en gingen door met hun misdaden ondanks het feit dat ze wisten dat de politie in de hele regio hen op de hielen zat.  De politie vond uiteindelijk de auto die bij de overval was gebruikt en ontdekte dat deze toebehoorde aan de manager van een PT Station Yasothorn-vestiging, Phusanisa.

De politie volgden Khun Phusanisa en haar vriend naar hun eindbestemming, een tankstation in het district Nong Harn in Udon Thani, en volgden het paar vervolgens naar huis, waar ze uiteindelijk werden gearresteerd.

Olleke Bolleke in de Isaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!