De Thais-Australische schoonheid “Anchilee”gekroond tot Miss Universe Thailand

PATTAYA:-  Het was allure, gratie, charme, stijl en “wilskracht” waarmee een dolgelukkige Anchilee Scott Kemmis de concurrentie overwon en liep afgelopen weekend trots weg met de kroon Miss Universe Thailand 2021 op het hoofd.

Ze hoopt nu in december haar succes in Israël te herhalen door de felbegeerde Miss Universe 2021-kroon in de wacht te slepen.

De finale van Miss Universe Thailand 2021 werd zondagavond gehouden in de Nong Nooch Tropical Garden in Pattaya.

Khun Anchilee Scott Kemmis, een 22-jarige Thais-Australische schoonheid die de harten van juryleden en Thais veroverde, werd gekroond tot Miss Universe Thailand 2021. De Thai-Afrikaanse Tharina Botes werd tweede terwijl Nanthiya Suwansawaeng derde werd.

Na te zijn gekroond, vertelde Anchilee blij aan verslaggevers dat ze trots was om Thaise vrouwen te vertegenwoordigen en dankbaar was voor alle steun. “Sinds mijn deelname aan de wedstrijd ben ik er trots op om vrouwen te vertegenwoordigen.  Ik ben niet bang om gepest te worden vanwege mijn figuur.  Het vraaggedeelte van de optocht maakte me niet bang, omdat ik altijd eerlijk antwoord.  Ik geloof dat mijn wilskracht en oprechtheid me de kroon hebben opgeleverd.  Het mooiste is dat ik mijn ouders trots kan maken”, zegt Anchilee.

Toen haar werd gevraagd of ze in december klaar was om op het wereldtoneel te strijden tijdens de Miss Universe 2021-verkiezing in Eilat, Israël, sprak Anchilee het vertrouwen uit dat ze er klaar voor is, maar dat ze graag haar etappeloop zou willen verbeteren.

De nieuwe schoonheidskoningin zei dat ze minder dan drie weken heeft om zich voor te bereiden, maar heeft vertrouwen in haar vermogen om de prestigieuze internationale kroon mee naar huis te nemen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation

Eén gedachte over “De Thais-Australische schoonheid “Anchilee”gekroond tot Miss Universe Thailand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!