De stranden van Pattaya zijn overspoeld met afval dat door de storm naar de kust wordt gedreven

PATTAYA:- Medewerkers van de stadsreiniging van Pattaya werken zich het “rotje” om het afval op te ruimen dat was aangespoeld op de stranden van Pattaya. Nu het regenseizoen officieel is begonnen, komt daarbij óók de jaarlijkse vloedgolf van afval die op de strand aanspoelt om de hoek kijken.

Zowel de stranden van Na-Jomtien als Ban Amphur in het Sattahip-district waren bezaaid met afval dat dit weekend was aangespoeld door vloed en wind.

De zee was zo onstuimig dat kleine boten het advies kregen aan wal te blijven en toeristen geadviseerd werd om niet te gaan zwemmen.

Geen enkel mens wilde de afgelopen dagen over de stranden kuieren nadat het onder de vuilnis lag.  De gemeente stuurde negen arbeiders om de rommel op te ruimen. Het afval stroomt van zelfs vanuit Bangkok naar Pattaya, waar mensen en bedrijven afval blijven dumpen in de grachten van de stad.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: PattayaMail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!