De snelweg van Chonburi naar Rayong is voltooid om plaats te maken voor toenemend verkeer in EEG-gebieden

CHONBURI:- De uitbreiding van snelweg nr. 344 van Chonburi naar Rayong is nu voltooid en zou moeten bijdragen aan de logistiek in de gebieden in de oostelijke economische corridor (EEG), zo maakte het snelweg departement bekend.

De verlenging beslaat 12,3 kilometer van het Ban Bung-district in Chonburi tot het opgaat in Highway 331 in Rayong.  De rijstroken van snelweg nr. 344 zijn ook uitgebreid van vier naar zes in beide richtingen met een budget van 1,19 miljard baht (inclusief de installatie van lichten en verkeersborden).

Het snelweg departement meent dat de uitbreiding van de snelweg de verkeersopstoppingen, verkeersongevallen en mogelijke overstromingen zal helpen verminderen, wat niet alleen de levensstandaard van nabijgelegen gemeenschappen zal verbeteren, maar ook de logistiek in de EEG-gebieden zal verbeteren.

De 102,24 kilometer lange snelweg nr. 344 begint bij KM94+080-markering op Sukhumvit Road in Chonburi en eindigt bij KM269+101 van snelweg nr. 3 in het district Klaeng in Rayong.

Het snelweg departement heeft de snelweg sinds 2018 langzaam uitgebreid om zich voor te bereiden op een toename van het verkeer in Rayong, Chanthaburi en Trat.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!