De sluipweg vanaf de Phithak Road naar het Benjakitti Park-Duang in Bangkok gaat volgende week open

BANGKOK:- Volgende week donderdag wordt een kortere weg van Benjakitti Park naar Duang Phithak Road geopend om de verkeerscongestie in het centrum van Bangkok te verlichten.

Het BMA is van plan om vanaf 1 september de nieuw gerealiseerde sluipweg te openen die Sukhumvit Soi 4 ​​naar het Benjakitti-park in het Khlong Toei-district verbindt met de Duang Phithak Road, en die de hoofdwegen Sukhumvit en Rama IV verbindt.  De sluipweg is dagelijks geopend is van 05.00 uur tot 21.00 uur, en zal naar verwachting de verkeersopstoppingen in de gebieden helpen verminderen, vooral tijdens de spitsuren.

De plv.  gouverneur van Bangkok, khun Wissanu Subsomphon, maakte bekend dat de BMA de aanleg van de kortere weg aan het afronden was door de weg te schilderen en verkeersborden, CCTV-camera’s en lichten te installeren.  Hij verwacht dat al dit werk maandag klaar zou zijn.

“Eenmaal geopend, zal de snelkoppeling helpen om overmatig verkeer op Sukhumvit, Rama IV en nabijgelegen wegen te verwijderen, vooral ’s ochtends en’ s avonds wanneer mensen en studenten op weg zijn naar / naar huis gaan van werk en school,” zo vertelde khun Wissanu tegen de redactie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!