De Samosorn Sannibat-ceremonie van Thailand verplaatst naar 4 mei

BANGKOK:- De Samosorn Sannibat-ceremonie, in het algemeen bekend als de grote staatsreceptie, zal op 4 mei worden gehouden om de dag van de kroning te vieren, volgens een aankondiging van het kabinetssecretariaat. 

De aankondiging, ondertekend door kabinetssecretaris Natjaree Ananthasilp op 21 april, bevat ook het tijdschema voor alle koninklijke ceremonies in verband met de kroningsdag van dit jaar.

“Het kabinet zal de Samosorn Sannibat-ceremonie houden op 4 mei in het Santi Maitri-gebouw in het gouvernementsgebouw”, zo verklaarde de regeringswoordvoerder, Khun Anucha Burapachaisri. 

Leden van de Staatsraad, voormalige premiers, de president en vice-president van een constitutionele organisatie, hoofden van overheidsinstanties, leden van de grondwet, kabinetsleden, de gouverneur van Bangkok, de voorzitter van de raad van Bangkok, ambassadeurs in Thailand, hoofden van grote publieke organisaties en andere belangrijke politieke figuren zijn uitgenodigd voor de receptie. 

De ceremonie zal op dezelfde dag worden uitgezonden door de Thaise tv en radio, zo beëindigde khun Anucha de verklaring.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!