De Rotary Run “Stop Polio” trok in de kustplaats Pattaya  ruim 1000 mensen naar het strand 

PATTAYA:- Méér dan 1.000 mensen deden mee aan de Rotary Run to End Polio Mini Marathon om campagne te voeren voor preventie en uitroeiing van polio over de hele wereld.

Burgemeester Poramet Ngampichet en stadsmanager Pramote Tubtim trapten het evenement op Central Pattaya Beach met Payoongsak Treephornchaisak, voormalig gouverneur van District 3350 Rotary International af.

De leden van de rotaryclubs over de hele wereld blijven campagne voeren om kinderen gevaccineerd te houden tegen polio, dat in een groot deel van de wereld is uitgeroeid, maar op sommige plaatsen in de wereld nog steeds voorkomt.

De laatste dergelijke walk-run werd gehouden in november 2020, maar is weer begonnen naarmate de pandemie van het coronavirus afzwakt.

De loop werd aangeboden in drie lengtes: drie, vijf en 10 kilometer.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!