De Rotary Club van Pattaya organiseert met de kustplaats Pattaya een vredeskunstwedstrijd

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De Rotary Club van Pattaya organiseert onder de studenten van 12 scholen in Pattaya een kunstwedstrijd die komend weekend in Pattaya begint!

De inzendingen, die de visuele interpretatie van ‘vrede’ van elke individuele kunstenaar weergeven, zullen van 23 april tot 6 mei 14 dagen lang te zien zijn in een tentoonstelling in het winkelcentrum Central Festival op de 6e verdieping, waar iedereen kan komen stemmen op zijn favorieten.  Leden van de Rotary Club van Pattaya hebben op maandag 19 april met de plv. burgemeester van Pattaya, Ronnakit Ekkasingh, bevestigd dat de tentoonstelling kan doorgaan met voorzorgsmaatregelen van Covid-19, zoals afstand nemen en maskers dragen.

De openingsceremonie van de PEACE ART EXHIBITION vindt plaats op vrijdag 23 april om 17.00 uur in winkelcentrum Central Festival op de zesde verdieping.  Er zijn plannen om de tentoonstelling te beginnen met het doorknippen van een groots openingslint door stadsambtenaren van Pattaya.  Dit evenement vereist het dragen van maskers, sociale afstand en ook alle andere voorzorgsmaatregelen om het winkelcentrum te betreden vanwege de huidige Covid-19-situatie in Thailand en Chonburi.  De Rotary Club van Pattaya heeft verklaard om ernaar te streven van aan alle voorzorgsmaatregelen van Covid-19 te voldoen en ervoor te zorgen dat alle maatregelen en voorschriften worden opgevolgd.

Daarna, op zondag 9 mei *, vanaf 19.00 uur.  tot middernacht organiseert de Rotary Club van Pattaya een ‘Peace Concert’ -avond met kaartjes te verkrijgen in de Father Ray Foundation op Sukhumvit Road, waar prijzen voor de winnende kunstselecties worden uitgereikt en geld wordt ingezameld voor het goede doel.  Er zijn prijzen voor de best geklede hippies, een loterij en een veiling.  

* Als de situatie van Covid-19 in Chonburi het evenement uitstelt, zal verdere informatie worden gegeven, voorlopig gaat de Rotary Club van Pattaya ermee door.

Tijdens het concert zal een ‘Bob Dylan / Peace & Love’ -stijl eerbetoon zijn plus een speciaal optreden van de BEATLEMANIA-band.  Er zullen ook prijzen zijn voor de best geklede aanwezige in hippie- / vredestijl.

Als we allemaal ‘Vrede een kans geven’, dan ‘Alles wat we nodig hebben is liefde’.

Kaartjes kosten slechts 950 baht per persoon, inclusief een vast Chinees banketmenu, whisky en frisdrank, evenals de optie voor een betaalde bar.  

Contact: 08-9911-1199 voor reserveringen.  

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Draemy Vroman
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!