De renovatie werkzaamheden in de Walking Street van Pattaya liggen op schema

PATTAYA:- Het stadsbestuur van Pattaya heeft in totaal 13 miljoen baht uitgegeven aan de nodige renovatiewerken in de Walking Street, zo liet de woordvoerder gisteren aan de lokale pers weten. Naar verwachting is het project medio augustus 2022 gereed.

Dezelfde media berichtte deze week meerdere keren over de voortgang van de renovatiewerkzaamheden aan het wereldberoemde uitgaansgebied in het zuiden van het grootstedelijk gebied, nadat alle eerder bovengrondse stroom- en communicatiekabels waren verwijderd en ondergronds waren gebracht.  Ze wezen echter ook op een aantal ongemakken waarmee bewoners, ondernemers en toeristen sindsdien in Walking Street te maken hebben gehad.  Omdat er meerdere onverharde terreinen en bouwmaterialen zijn achtergebleven, die het straatbeeld aantasten.

In opdracht van de stad Pattaya heeft het bouwbedrijf D.D.  Infrastructuur zich ondertussen uitgesproken en zei dat het aanzienlijke vooruitgang had geboekt en er vertrouwen in had het project medio augustus op tijd af te ronden en binnen het toegewezen budget van 13.249.000 baht.

Op vraag van de pers zei het stadsbestuur dat het van plan is om architecturale patronen toe te voegen aan de bestrating van Walking Street.  De verhuizing is bedoeld om de voetgangersstraat door de rosse buurt van Pattaya aantrekkelijker te maken en toeristen te verwelkomen nadat de toegangsbeperkingen zijn versoepeld.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sophon Cable TV
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Sophon Cable TV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!