De regering van Thailand blijft binnenlands toerisme promoten

~VRAGEN KOST GEEN GELD~
(Al heb je weinig kans, je kan het in elk geval maar vragen)

BANGKOK:- De regering heeft de derde fase van de “Rao Tiew Duay Kan” gelanceerd (we reizen samen) , een subsidieprogramma waarbij nog eens twee miljoen Thaise mensen zich bij kunnen aanmelden, ook het Tour Tiew Thai-programma voor pakketreizen goedgekeurd.

De nieuwe fase van de financieringsmaatregel Rao Tiew Duay Kan loopt van mei tot 31 augustus.  De State Tourism Authority (TAT) zal de identiteit van de nieuwe aanvragers verifiëren en samenwerken met Krungthai Bank.  

Het nieuwe “Tour Tiew Thai” programma bepaalt dat de overheid tot 40 procent van de reispakketten voor maximaal een miljoen mensen dekt.  De subsidie ​​is beperkt tot 5.000 baht per reis.  Om van het geld te profiteren, moeten Thais een reispakket van minimaal 12.000 baht bij geselecteerde reisbureaus kopen en minimaal twee nachten in hotels boeken. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TAT
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: TAT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!