De regen komt met bakken uit de lucht vallen, nadat de bevolking een enorme fallus heeft gebouwd tijdens een religieuze ceremonie voor het maken van regen

~IEMAND HET VOORDEEL VAN DE TWIJFEL GEVEN~
(Een onzekere factor voor hem zo gunstig mogelijk laten meetellen)

CHACHOENSAO:- Een enorme fallus die op een doodlopend weg was gebouwd, maakte deel uit van een oude lokale regenceremonie in Chachoengsao en zorgde twee dagen later voor regen, zo liet het dorpshoofd aan de media weten.

De dorpelingen in het Yothaka-subdistrict van de provincie Chachoengsao bouwden op woensdag 9 juni een enorme fallus op de weg als onderdeel van een lokale regenceremonie.  

Uw nieuwsbeer had hier vorige week al de nodigde aandacht aan geschonken:

_ https://ollekebolleke.info/lokale-dorpsbewoners-in-chachoengsao-bouwen-enorme-fallus-voor-ceremonie-om-regen-te-maken/

Het plaatselijke dorpshoofd, Chamnan Kenthongdaeng, 52, vertelde gisteren tegen de Thaise media dat het rond 15:00 uur begon flink te regenen en dat  ongeveer een half uur duurde, amper twee dagen na het religieuze ritueel om regen te vragen.

Dorpelingen uit Yothaka vertelden tegen de Thaise pers echter dat er nog steeds niet genoeg water was voor hun rijstvelden.  Ze hopen op meer regen in de komende dagen, zo zei Khun Chamnan.  Chamnan verklaarde dat gebeden zullen doorgaan tot de fallus, die vruchtbaarheid en nieuwe groei vertegenwoordigt, en is al tientallen jaren een traditie van het dorp die teruggaat tot zijn grootouders.

Khun Chamnan verklaarde ook dat mensen die de praktijk online minachten geen geloof hadden en geen respect hadden voor de overtuigingen van de dorpelingen die bijna honderd jaar oud waren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Koson Samang
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!