De Raja-veerboot bij de Donsak-pier in Surat Thani is gisteren ter nauwer nood aan wal geraakt

SURAT THANI:- Een veerboot op weg tussen Koh Samui en het vasteland van Surat Thani zonk gisterochtend bij de Donsak-pier nadat passagiers en voertuigen van boord waren gegaan. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken raakte er niemand gewond.

Khun Sutthipong Julcharoen, staatssecretaris van Binnenlandse Zaken, vertelde tegen de pers dat de R10-veerboot van Raja Ferry Co gisteren rond 10.00 uur bij de Raja Ferry Pier in het Don Sak-district in de problemen raakte. Sterke golven dreef de veerboot tegen de betonnen pier, waardoor deze kantelde en vervolgens naar de zeebodem zonk, die daar zo’n vier meter diep was. Niemand raakte gewond, aangezien alle passagiers en voertuigen al van boord zijn gegaan had, zo benadrukte Khun Sutthipong.

Hij voegde eraan toe dat hij ambtenaren in de zuidelijke provincies van de Golf van Thailand heeft geïnstrueerd dat alle veerboten de havens niet mogen verlaten tijdens ruwe zee voor de veiligheid van de bevolking. De haven zette haar diensten voort aangezien andere steigers niet door het ongeval werden getroffen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: Thaise nieuwsbulletins 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!