De provincie Trat voert weer een onderzoek voor een brug naar Koh Chang

TRAT:- De autoriteiten van Trat zullen een tweede, meer gedetailleerd onderzoek gaan uitvoeren om de mening van de bewoners te peilen over een geplande brug die het eiland Koh Chang met het vasteland verbindt.  Het eerste onderzoek naar het project werd vier jaar geleden uitgevoerd en de start van de bouw van de brug is gepland in 2023.

Khun Somkiat Smattakarn, voorzitter van Trat’s Natural Resources Conservation and Environmental Protection Association, zei dat het doel is om de meningen te verzamelen van mensen die in het district Laem Ngop op het vasteland en de eilandbewoners van Koh Chang wonen.

“Uit het eerste onderzoek bleek dat 90 procent van de mensen die in beide gebieden woonden de brug wilde hebben, omdat het reizen gemakkelijker zal maken, vooral als het gaat om het vervoer van patiënten ’s nachts en het verminderen van het verkeer in het hoogseizoen,” zei hij.

Inwoners van Koh Chang zullen later deze maand worden ondervraagd en die van Laem Ngop volgende maand.  De verzamelde gegevens worden vervolgens overgedragen aan het Trat Rural Roads Office, zodat het geld kan reserveren.

“De 10 kilometer lange brug zal lopen tussen het district Laem Ngop, vlakbij het Koh Chang Naval War Memorial, en het Ban Dan Kao-gebied van Koh Chang,” aldus Khun Somkiat.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation   

2 gedachten aan “De provincie Trat voert weer een onderzoek voor een brug naar Koh Chang”

  1. De mensen willen die brug wel.
    Maar de rederijen die de veerverbindingen verzorgen zullen daar niet blij mee zijn.
    Aangezien die reders flink geld binnen harken zal die brug er voorlopig wel niet komen.

  2. Neem aan dat men meer doet dan te vragen of men dit wil. Ja waarom niet. Als je niet hoeft te betalen Wil je alles. Neem aan dat er ook we een kosten baten afweging wordt gemaakt maar misschien is dat niet gebruikelijk bij de overheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!